Algemene voorwaarden

1: Toepasselijkheid

1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten van opdrachtgevers of (potentiële) deelnemers voor wat betreft  workshops door mij gegeven en leveringen van pluktuinontwerpen

1.2 Een overeenkomst met betrekking tot het volgen van een workshop,  komt tot stand door het aanschaffen van een workshop in de webshop door  een deelnemer en het verstrekken van een bewijs van inschrijving door Marjolein Lanfermeijer van Plukjebloemen

2: Inschrijvingen workshops

2.1 Alle  workshops, worden gehouden onder voorbehoud van voldoende inschrijvingen van minimaal 6 personen

2.2 Marjolein Lanfermeijer behoudt zich het recht voor waar nodig de locatie te veranderen.

2.3 Na inschrijving  en betaling ontvangt u een (elektronische) ontvangstbevestiging via e-mail die uw inschrijving definitief maakt. Inschrijving vindt plaats in volgorde van ontvangst van de aanmeldingen.

2.4 Per workshop zijn er slechts een bepaald aantal plekken beschikbaar. Het aantal ligt tussen de 6 en 10 deelnemers per workshop  Zodra een workshop of cursus vol zit, wordt de inschrijving automatisch gesloten en is het niet meer mogelijk via de website een plek te boeken.

2.5 Als een workshop vol zit, kunt u mij mailen om u op te geven voor de reservelijst. Zet in het onderwerp van uw e-mail ‘reservelijst [desbetreffende workshop ]’. Vermeld daarbij uw volledige naam en telefoonnummer. Mocht er een plek zijn vrijgekomen, neem ik zo snel mogelijk contact met u op.

2.6 Door de inschrijving verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

3. Afmelden door de deelnemer van de workshop

3.1 Afmelden dient via e-mail te gebeuren.

3.2 Bij afmelding voor een workshop  wordt er €10,- aan administratiekosten ingehouden,

3.3 Afmelding voor een workshop:

Bij afmelding tot 1 maand (30 dagen) voor aanvang krijgt u het volledige bedrag terug, minus de administratiekosten. Bij annulering tussen 30 tot 14 dagen voor aanvang van de startdatum wordt 50% van het deelname geld in rekening gebracht. Bij annulering vanaf 14 dagen vóór aanvang van de startdatum wordt 100% van het deelname geld in rekening gebracht. Bij het niet verschijnen tijdens de workshop, wordt  geen geld teruggeboekt.

3.4 Mocht u niet kunnen komen, dan mag u  zelf voor vervanging zorgen. Uw deelnamebevestiging is overdraagbaar, maar meld het wel even.

4. Annulering/verplaatsing door Marjolein Lanfermeijer van de workshop 

4.1 Marjolein Lanfermeijer is gerechtigd bij onvoldoende deelnemers de aangeboden workshop of cursus te annuleren. Mocht een workshop of cursus geen doorgang vinden of worden uitgesteld, dan ontvang je daarvan uiterlijk 7 dagen voor aanvang bericht.

4.2 Marjolein Lanfermeijer is gerechtigd tot uiterlijk 2 weken voor aanvang van de workshop of cursus de datum van een workshop of cursus te wijzigen. De cursist wordt hiervan op de hoogte gesteld via e-mail en heeft de mogelijkheid in overleg de workshop of cursus kosteloos te verplaatsen/annuleren.

4.3 Marjolein Lanfermeijer is gerechtigd bij ziekte  de workshop te annuleren. Bij annulering wordt in overleg de inschrijving zonder kosten verplaatst naar een andere datum of geannuleerd en de eventueel betaalde cursuskosten worden gerestitueerd.

4.4 De workshop vindt alleen plaatst mits er minimaal 6 deelnemers zijn.

4.5 De pluktuinontwerpen kunnen niet worden geruild of  retour worden genomen 

5: Betaling Workshop, pluktuinontwerpen en spullen uit de winkel

5.1 De deelnemer dient het gehele bedrag te voldoen bij opgave van de workshop in de winkel.

5.2 Mocht u beschikken over een kortingscode, dan dient u deze tijdens het betalingsproces in de webshop in te voeren. Na betaling kunnen kortingscodes niet meer worden ingevoerd, noch worden er restituties gedaan om deze te compenseren.

6: Klachten Algemeen 

6.1 Heb je een klacht over een workshop of cursus?  Heb je klachten over een gekocht artikel Neem dan contact met Marjolein Lanfermeijer op en we zullen ons best doen om je daarbij van dienst te zijn en het probleem proberen op te lossen.

6.2 Het indienen van een klacht ontslaat de deelnemer niet van de betalingsverplichting.

7: Aansprakelijkheid

7.1 Marjolein Lanfermeijer aanvaardt geen aansprakelijkheid voor persoonlijk letsel of schade aan eigendommen van deelnemers, noch enige aansprakelijkheid als gevolg van gebeurtenissen tijdens de workshop.

7.2 Tijdens de workshop wordt er soms gewerkt met materialen( stiften)  die kunnen afgeven op kleding of spullen. Marjolein Lanfermeijer is niet aansprakelijk voor bevuilde of beschadigde eigendommen en zal eventuele schade niet vergoeden. Denk er dus zelf aan om oude kleding aan te trekken.

8: Geheimhouding en hoe om te gaan met mijn pluktuinontwerpen

8.1 Al het cursusmateriaal en de aanvullende documentatie zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gekopieerd, gereproduceerd of anderszins worden vermenigvuldigd en/of openbaar gemaakt. Het maken van beeldopnamen van een (gedeelte van) een workshop- of cursusmateriaal is niet toegestaan zonder toestemming.  De deelnemer is niet gerechtigd workshopmateriaal waarop rechten zoals hiervoor bedoeld aan Marjolein Lanfermeijer toekomen, op enigerwijze aan derden af te staan of in gebruik te geven.

Voor overige vragen kun je contact opnemen met Marjolein Lanfermeijer 06-30877375

Chat openen
Hallo 👋 Heb je voor mij een vraag?