Bijen, vlinders en andere kleine dieren een plezier doen én het hele seizoen boeketten plukken uit eigen tuin?  Start dan je eigen pluktuin.  Alles wat nodig is om zo’n fleurig stukje tuin te ontwerpen zit in dit doosje, geheel door mijzelf ontwerpen en samengesteld. De kaartjes zijn inmiddels voorzien van een bijen en vlinderlogo zodat je gemakkelijk een keuze kunt maken. Ook handig als je een bloementuin wilt aanleggen.

In het pluktuindoosje vind je:
• 100 kaartjes met plukbloemen In alle kleuren van de regenboog                                                 • Kaartjes van eenjarigen en vaste planten. Je hoeft dus niet elk jaar nieuwe planten te kopen of zaaien                                                                                                                                                                • Per bloem informatie over de kleur, hoogte, bloeimaand en plantafstand. B(l)oeiende combinaties maken waar je lang plezier van hebt wordt zo best makkelijk
• Een raster waarop je jouw pluktuin kunt tekenen. Of dat nu een tuintje van 1 m2 wordt of een plukborder van 20 m2
• Een instructie hoe je je pluktuin op papier kunt ontwerpen. Je kunt meteen aan de slag!
• Een zakje plukbloemenzaad. Het begin van je eerste boeket uit eigen tuin
• Een lijst van (biologische) kwekers Waar je nog meer leuke pluksoorten kunt kopen

De prijs van het doosje inclusief verzendkosten is € 30,00

Bestellen kan via de SHOP op deze pagina of via deze button

Klik hier om het doosje te bestellen!

Tip: met de inhoud van het plukdoosje kun je ook een ontwerp maken voor een braakliggend stukje grond: breng je buurt tot bloei!