Tuinontwerp

Wist je dat ik al 20 jaar als tuinontwerper werkzaam ben en nog iedere dag met veel plezier mijn hobby als vak beoefen. Een goed doordacht tuinontwerp brengt je woonomgeving tot leven, en kan er voor zorgen dat jouw tuin straks alle ontspanning en gezelligheid biedt die je wenst. Mis je de tijd, kennis, of creativiteit, dan kan een tuinontwerper ervoor zorgen dat je wensen worden vertaald in een goed tuinontwerp. Een ontwerp is een basis voor iedere tuin. Met een goede indeling, het juiste gebruik van materialen breng je een tuin in evenwicht. Een goed ontwerp zorgt ervoor dat je nog jaren lang plezier van je tuin hebt. Meer weten……….? Kijk dan op deze website van Marjolein Lanfermeijer Tuinontwerp en Tuincoach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Chat openen
Hallo 👋 Heb je voor mij een vraag?