DIY Zelf je pluktuin ontwerpen met hulp van mij op afstand!

Als je een pluktuin wilt aanleggen maar  wel wat hulp kunt gebruiken. 

Wil je graag zelf aan de slag met een pluktuin of een balkon met potten dan kan je door mij een pluktuinontwerp laten maken. Door het formulier in te vullen kom ik te weten wat jouw wensen zijn. Na het invullen krijg je van een prijs voor het borderplan. De prijs hiervoor ligt tussen de 40,00 en 60,00 euro per m2 en is afhankelijk van specifieke wensen en wordt in verhouding lager naarmate de border groter is. Ga je met grotere vakken planten in 1 soort werken dan zal dat ook de m2 prijs beïnvloeden.  Je aanvraag hiervoor  is uiteraard geheel vrijblijvend.  Het is wel belangrijk dat je een zonnige plek uit kiest, de keuze voor plukbloemen in de schaduw is wat minder. 

Zinnia plukbloemen
Deze Zinnia is echt een topper voor de pluktuin

Alles wat je nodig hebt voor het starten van je pluktuin wordt digitaal aangeleverd. Bij de offerte ontvang je van mij een voorbeeld tekening van een pluktuin en een voorbeeld plantenboekje zodat je kan zien wat je mag verwachten. Het boekje geeft informatie over snoeien, hoogte, kleur, en bloeimaanden van alle planten.

Na goedkeuring van de offerte spreken we af wanneer je mijn plan voor jouw pluktuin wilt ontvangen. Met dit plan ga je zelf aan de slag en vragen worden door mij via mail of whats app snel beantwoord.

Boeket uit pluktuinWil je geen pluktuinontwerp op maat dan kan je De Winkel ook plukborderontwerpen in kleur en maten erbij, zit de kleur er nog niet bij mail mij dan met de vraag of ik deze zou willen toevoegen.  Dan ontwerp ik gewoon een nieuwe pluktuin border in jouw maat en kleur. 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Chat openen
Hallo 👋 Heb je voor mij een vraag?